The sanctuary, parsonage and the social hall enlarge

floor plan showing buidling additions

The sanctuary, parsonage and the social hall enlarge. The sanctuary gained additional space with a raised stage, the parsonage now claims a formal parlor with a fireplace and the social hall is enlarged at both ends. The lower area acquired an office in exchange for a smaller side entrance. The upper area got a boost in floor area and a row of four tall windows and a stained glass window facing Buffalo Street. The stained glass window is visible only from the street, a wall with a large bathroom mirror covers the window from the inside. Two of the four tall windows are also covered from the inside. Aside from the formal parlor and the second floor bedroom layout, the division of rooms in the parsonage is complete guess work. To correctly identify the original plan had no advantage or bearing on future planning of the building.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.